DACA VA DORITI CU ADEVARAT UN ACVARIU, TERARIU SAU ALT SPATIU EXOTIC, TREBUIE SA NE CERETI PAREREA… 

AVEM IDEI BUNE!

 

Va putem ajuta in vederea celei mai bune alegeri in functie de spatiu de care dispuneti, din experienta, avem un pic mai multe variante decat va inchipuiti:

Am facut acvarii sub toate formele (paralelipied, trapez, cilindric, elipsa, cub, etc.), terarii de toate dimensiunile, inclusiv spatii pentru crocodili, varani si rechini, dar si pentru paienjeni, scoripioni, amfibieni, reptile, mamifere mici si mari, sau chiar spatii pentru pasari (voliere).

 

Suntem importatorii celor mai mari firme de echipamente in acvaristica& more.. (Aqua-Medic, ATB, Blau, etc.). Va putem ajuta in alegerea si achizitia celor mai bune echipamente existente in domeniu.

De asemenea colaboram cu cei mai mari furnizori la nivel international de vietuitoare (Asia, Africa, SUA, Europa), sunt furnizori cu care am colaborat de zeci si sute de ori in ultimii 8 ani de cand activam la nivel national.

Asadar, daca doriti sfaturi profesionale din domeniul acvaristica, teraristica sau alte tipuri de amenajari exotice, va asteptam intrebarile cu drag AICI!

 

Experienta noastra consta in constructia a sute de acvarii/terarii/spatii exotice, pentru persoane private, companii si Institutii publice. (Muzee, Gradini zoologice, Platouri filmare, Restaurante, Cluburi, Cabinete medicale, etc.)

 

Cu stima,

Iustin Vasile

Fie ca este birou, casa, restaurant, club, cabinet medical, spatiu public, se preteaza pentru un acvariu si va aduce un plus de viata si culoare locului in care este amplasat. Calitatea serviciilor noastre este garantata de sute de colaboratori privati, acvarii publice, gradini zoologice, muzee, vivarii, etc.