ECHIPA eACVARIU.RO ESTE ALCATUITA DIN OAMENI PASIONATI DE ACVARISTICA, DORNICI SA PROMOVEZE ACEASTA PASIUNE MINUNATA SI SA IMPLEMENTEZE IN ORICE SPATIU UN COLT DE NATURA.

aphermits-050

O conditie esentiala pentru a avea crustacee in acvariu este constructia unui mediu acvatic calitativ.  Densitatea apei, temperatura, si parametrii fizico-chimici sunt toate determinante in vederea calitatii ridicate a vietii crustaceelor.

Fiind consumatori ai pietei de acvaristica din Romania, inainte de a infiinta compania, ne-am confruntat cu toate problemele, hibele si lipsurile sitemului.

Astfel a pornit initiativa de a aduce in piata Romaneasca produse calitative, servicii exceptionale si oameni dedicati trup si suflet.

In mai putin de 2 ani am devenit lideri de piata in acvaristica Marina Romaneasca, fiind foarte aproape de a adauga in portofoliu la locul I si acvaristica dulcicola.

Producem la comanda Acvarii Marine si Acvarii Apa Dulce, sisteme de acvarii, acvarii publice, acvarii pentru copii, ferme piscicole, iazuri (pond-uri) pentru cele mai sofisticate gusturi.

Echipamentele folosite sunt de calitate superioara (ex. Aqua-Medic, ATB, EchoTech Marine, etc.) fiind importatori directi pentru cele mai multe Brand-uri.

Vietuitoarele destinate popularii acvariilor sunt importate direct de la sursa, furnizori internationali de renume, beneficieaza de acte de provenienta, certificate sanitar-veterinare, certificate CITES, transport dedicat si aclimatizare in acvariile companiei.

Orice acvariu beneficiaza de 4 sedinte de mentenanta gratuita ce constau in:

Testare parametrii fizico-chimici ai apei, Sifonare substrat, curatare sticla, curatare piatra, aditie de substante benefice pestilor, aditie  de oligoelemente necesare cresterii coralilor, nevertebratelor si/sau plantelor, curatarea aparaturii, schimb de apa, hrana premium pentru fiecare specie, urgente 24/7.

Abonamentul se poate prelungi la cererea beneficiarului.

Fie ca este birou, casa, restaurant, club, cabinet medical, spatiu public, se preteaza pentru un acvariu si va aduce un plus de viata si culoare locului in care este amplasat. Calitatea serviciilor noastre este garantata de sute de colaboratori privati, acvarii publice, gradini zoologice, muzee, vivarii, etc.