Acvarii, terarii, iazuri, spatii exotice

Construim la comanda, sau livram din stoc, amenajari acvatice marine si de apa dulce, inclusiv iazuri si terarii, conform cerintelor clientilor nostri.

Oferim servicii complet congruente cu nevoile personale si tehnice ale clientului, flexibile ca pret si cerinte, in care investim experienta, profesionalismul si creativitatea, dobandite in multi ani de experienta pe piata romaneasca si europeana.

Lucram si colaboram indeaproape cu designeri, arhitecti si furnizori din diverse colturi ale lumii, pentru a fi in permananeta la curent cu tenditele si standardele actuale.

Intelegerea deplina a viziunilor clientilor nostri, ne permite sa aducem la viata prin miscare si culoare, colturi de ocean, oaze de apa dulce si palcuri de uscat in care reptilele si mamiferele dvs. preferate se vor simti ca acasa.

 

CONSTRUCTIE &
INSTALARE

La momentul instalarii unui acvariu, toata activitatea de la fata locului este coordonata direct cu office manager-ul delegat, in vederea optimizarii spatiului si mai ales, a timpului petrecut in vederea finalizarii lucrarii.

Arhitectura acvariului intotdeauna se imbina perfect cu spatiul sau este o prelungire cromatica a designului interior.
Dupa instalarea acvariului, se livreaza, populeaza si amenejeaza bazinul, la o data stabilita in prealabil cu beneficiarul.

PASII URMATI:

  • Constructia si furnizarea acvariului
  • Amenajarea interioara a spatiului pentru montaj (suport metalic, imbracare MDF/PAL/Rigips etc)
  • Montajul instalatiei aferente tipului de acvariu
  • Selectia de decor, plante, pesti si nevertebrate
  • Popularea bazinului

ALEGE SERVICIILE DE MENTENANTA
PENTRU PASTRAREA UNUI MEDIU
SANATOS SI ECHILIBRAT

Echipa de service este disponibila pentru urgente, vizite lunare, bilunare si/sau saptamanale, in functie de complexitatea acvariului si tipul abonamentului ales. Pentru programarea serviciilor de mentenanta a acvariilor, va rugam sa ne contactati aici.

Pentru a pastra un mediu sanatos, echilibrat si estetic in bazin, este necesara multa atentie si dedicare. O mentenanta potrivita intotdeauna va rezulta intr-un acvariu sanatos.

In timpul vizitelor, echipa noastra va evalua conditia generala a bazinului observand starea de sanatate a vietuitoarelor si efectuand teste de stabilitate si masurand parametrii fizico-chimici ai apei. Schimbarea apei si sifonarea substratului precum si mentenanta aparaturii fac parte, de asemenea, din orice vizita de mentenanta a acvariilor.